Een goede voeding voor uw hond 

      Geen reacties op Een goede voeding voor uw hond 

 

 

Honden worden beschouwd als omnivoren met een vleesetende baai. Honden ontwikkelden het vermogen om naast de mens te leven in agrarische samenlevingen, omdat ze zich konden behelpen met de restjes schroot van mensen en hondenbrokken. Ontdek hier welke hondenbrokken.

Hondenbrokken

Honden eten een beetje van alles, net als mensen, en ook de hondenbrokken. Het droogvoer is verkrijgbaar als een mengsel van brokken, graanvlokken en gedehydrateerde groenten, of als brokjes alleen. Dit is een perfect hondenbrokken, vanwege het zeer lage watergehalte. Het is bewezen dat de calorie-inname van droogvoer driemaal zo hoog is als die van natvoer in dezelfde hoeveelheid. In deze hondenbrokken krijgt u, als u voor kwaliteit kiest, een complete en evenwichtige voeding. Bovendien kunt u met de brokken een variëteit kiezen naargelang het ras, de leeftijd en het gewicht van uw hond.

Welke hondenbrokken?

Hondenvoer verwijst specifiek naar voedsel dat is ontwikkeld voor de voeding van honden om aan hun behoeften te voldoen. Dus om te voldoen aan welke hondenbrokken, heeft hij genoeg zoals groente en fruit. Uw hond groenten geven is goed, maar niet zomaar groenten. Nog steeds met de bedoeling de vraag te beantwoorden welke hondenbrokken, vlees is het basisvoedsel van een hond. U kunt hem vetvrij rauw vlees geven bestaande uit mager rundvlees, kip, kalkoen, vis, orgaanvlees. Ook vlezige botten worden nooit gekookt, want dan worden ze en kunnen ze het spijsverteringskanaal van het dier verstoppen. Als u meer wilt weten over welke hondenbrokken, kunt u contact opnemen met de bevoegde afdeling via hun professionele website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *